Sis lladres encaputxats atraquen una tenda de Guess en tres minuts en el centre comercial Bonaire d'Aldaia

Han robat peces de roba per valor de més de 15.000 euros
Han trencat el cristall de la porta | Google Maps

Este dilluns, cap a les 22.00 hores, sis lladres encaputxats han assaltat una botiga de Guess del centre comercial de Bonaire, en Aldaia, en l'Horta Oest (València), en només tres minuts de temps. Han robat peces de roba per valor de més de 15.000 euros.

Segons informa 'Las Provincias', els lladres van actuar molt ràpidament ja que havien calculat el temps que tardarien els vigilants i la Guàrdia Civil. No obstant això, han sigut gravats per les càmeres de seguretat

Han trencat el cristall de la porta i, mentres dos d'ells omplien les bolses de roba, un altre trencava la caixa forta, altres dos esperaven fora i l'últim estava en un cotxe fent guàrdia amb una matrícula falsa. 

Dos dels lladres van robar el cotxe el diumenge per la nit en una avinguda de Paterna, en la mateixa comarca, a on van ser sorpresos per la policia, i van fugir a 180 quilòmetres per hora per la CV-35, V-30, A-7 i l'A-3 i van deixar arrere a la patrulla.

La Guàrdia Civil ha vist les imàtgens i han fet una inspecció en la botiga, encara que portaven guants per a no deixar pistes. De la mateixa manera, estan investigant si es tracta dels mateixos responsables de cinc robatoris que es van produir l'any passat en els centres comercials d'Alcampo, El Saler, Bonaire i El Manar, a on van furtar mòbils i ordinadors i també van ser robatoris de pocs minuts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Treballadors ferits per la caiguda d'un andami en Torrent" "Usen a menors per a furtar en 8 comerços en Tavernes de la Valldigna"