Lydia Lozano guanya 18.000 euros al mes per les seues intervencions a 'Sálvame'

Aquesta xifra contrasta amb les afirmacions dels seus companys que asseguren que té problemes econòmics
Imatge d'arxiu de Lydia Lozano | Telecinco

 

Lydia Lozano torna a ser notícia pels seus problemes econòmics. No és l'única col·laboradora de 'Sálvame' que estaria passant per una complicada situació financera en els últims mesos. La ruïna de Lozano és tan gran, que els seus companys han afirmat que està venent els seus electrodomèstics

La direcció del programa i la resta de membres de l'equip estarien donant un colp de mà a la periodista. Segons han confirmat en el plató, l'han ajudat a vendre la seua 'Thermomix' perquè puga saldar els seus deutes

Altres mitjans, però, com el diari digital 'El Español', posen en dubte aquesta versió sobre el patrimoni de la col·laboradora televisiva. Periodistes d'aquest mitjà afirmen que Lozano cobra una gran quantitat de diners per les seues aparicions a Telecinco, molt més que el president espanyol, i que té una empresa valorada en més de mig milió d'euros. 

El seu sou quadruplica el de Pedro Sánchez 

Lydia Lozano és una de les cares més freqüents en dos dels programes estrella de Mediaset. Podem veure quasi cada dia a la periodista en el plató de 'Sálvame'. A més acostuma a ser una de les principals protagonistes de 'Sábado Deluxe'. 

Les seues aparicions televisives li suposen, sens dubte, una important remuneració al final de cada mes. Encara que té un contracte com autònoma, rep una bona quantitat de diners de la productora 'La Fábrica de la Tele' per cada vegada que participa en l'espai de les vesprades de Telecinco. Concretament, cobra 800 euros per cada presència en el plató de 'Sálvame'

La seua altra gran font d'ingressos és el 'show' de les nits de dissabte. Cada vegada que forma part de l'equip d'entrevistadors o tertulians de 'Sábado Deluxe' rep uns 16.000 euros. Així, cada mes el seu compte corrent augmenta 17.600 euros, una xifra que quadruplica el sou mensual de Pedro Sánchez.  

Els seus companys han subhastat diversos articles per ajudar-la amb els seus problemes econòmics | Telecinco

 

Té una empresa valorada en més de mig milió d'euros

A més de la seua alta retribució mensual, Lydia gestiona amb el seu home Charlie l'empresa 'Análisis e Inversiones Hardisson S.L.'. La companyia té com principal activitat: «L'anàlisi i la realització de treballs periodístics (...) i qualsevol altra activitat relacionada amb l'activitat principal del món del periodisme».  

La societat va començar la seua activitat l'any 2003. Des d'eixe moment ha acumulat un patrimoni de 670.000 euros. Si Lydia Lozano continua acumulant problemes econòmics, sempre podria liquidar l'empresa i aprofitar els diners que guanyaria per solucionar-los. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pretenien subhastar unes obres falsificades d'estos importants pintors valencians" "Absolts dos policies nacionals acusats de lesionar un detingut a Castelló"