La major operació de micromecenatge immobiliari d'Espanya es construirà en València

Es tracta d'un hostel premium que se situarà al costat del Mercat Central

El que s'ha convertit en la major operació de micromecenatge immobiliari de la història d'Espanya es materialitzarà en València després d'haver aconseguit 1,6 milions d'euros a través de la plataforma Housers. Com informa 'La Provincias' el hostel prèmium BCool València, començarà les seues obres en 60 dies, segons ha confirmat hui el fundador de la cadena Juan Carlos Sanjuan. L'hostel està finançat 100% de forma digital a través de la plataforma Housers que obrirà les seues portes el primer trimestre del 2019. En total, hi ha 1.665 inversors que procedixen d'Espanya, Itàlia, Portugal, Regne Unit, Alemanya i França. Estos inversors van apostar a través d'Internet pel projecte que s'ha estimat que donarà una rendibilitat estimada del 8,03% anual.

Està previst que s'ubique en un edifici emblemàtic de la capital del segle XIX, molt pròxim al Mercat Central. Comptarà amb 122 llits individuals, quatre dobles, vint habitacions i una cafeteria. Es busca amb este projecte un model de turisme modern i digital, dirigit als viatgers més joves. Com ha explicat un dels fundadors de la cadena BCool, «és un hostal que s'assembla molt als de Nova York i San Francisco, creat i concebut segons una forma més moderna d'entendre el negoci».

Consolidar l'oferta turística


Es busca crear un projecte diferent per tal de consolidar l'oferta turística per al públic més jove que visita València, ha explicat Javier Velat, l'altre fundador de la cadena. Este serà el segon Hostel Premium de BCool Hostels, ja que el primer es troba en Bilbao. S'ubicarà en Ciutat Vella, al costat del Mercat Central, en el carrer Pie de la Cruz. Suposarà a més la creació de 15 nous llocs de treball per atendre la quantitat de joves que s'espera que vagen a allotjar-se.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Diversos detinguts entre ells menors per agredir en la cara un jove a Gandia" "Un home detingut per fer-se passar per treballador i cambiar dos comptadors a Xàtiva"