El major premi de la història de la Bonoloto cau a Alzira amb 7,6 milions d'euros

A Alzira el mes passat també va tindre un participant premiat amb 1,81 milions d'euros
Bonoloto | Bonoloto

 

El sorteig de la Bonoloto d'este passat dimarts, 11 de desembre ha deixat el major premi de la seua història a la Comunitat Valenciana. Concretament, la xifra ascén als 7.694.919,65. Un premi gros que ha caigut en la localitat d'Alzira, a la Costera, en l'administració de Loteries del carrer Faustino Blasco, número 5. Aquesta astronòmica xifra suposa el major premi repartit per la Bonoloto des que existeix aquest sorteig, en 1988. Esta mateixa localitat, Alzira, va estar premiada de nou, el passat mes de novembre amb 1,81 milions d'euros que van anar a parat a un sol bitllet de Bonoloto validat en aquest cas en l'Administració de Loteries número 5 de la citada localitat valenciana, situada en el centre Commercial Carrefour d'Alzira.

Per altra banda, de Segona Categoria, que són 5 encerts + Complementari, existixen sis bitllets encertants que han sigut validats arreu  d'Espanya. Trobem bitllets amb premi de segona categoria en l'administració de Loteries número 6 de Cáceres, en la número 1 d'Inca, a les Balears, en Sevilla, en la número 105. També en Sevilla, en l'administració número 80; en el Despatx Receptor número 71.070 de Palomares del Río, a Sevilla i en Cercedilla, en Madrid. Cadascun d'aquestos premiats rebran un premi unitari de 43.572,14 euros. 

Els números afortunats en aquest sorteig han sigut el 07, 18, 20, 21, 33 i 37; Complementari el 45 i Reintegrament, el 9.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Guàrdia Civil intervé tres quilos d'haixix i deté dos persones a Sagunt" "Demanen 14 anys de presó per a un home que va violar la cuidadora de la seua dona malalta a València"