EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

La marca blanca espanyola preferida pels consumidors

Este article està triomfant als supermercats del país

La seua relació qualitat-preu és la millor del mercat. | Cedida

 

Històricament, els articles de marca blanca no han estat molt ben valorats pels clients, perquè es pensava —tot i que equivocadament— que els preus menys elevats eren sinònims de mala qualitat. Últimament, però, s’ha anat difuminant aquest tòpic gràcies al triomf de diverses marques blanques al mercat, en gran part promocionat pel boca-orella a les xarxes socials.

 

Un altre factor que ha contribuït a donar visibilitat a estes marques ha estat el suport que han rebut per part d’algunes organitzacions molt reconegudes com ara l’OCU, que a les seues anàlisis n’ha destacat les virtuts. Continua llegint per assabentar-te de quina marca blanca és la millor de tot el país segons les valoracions que en fan els clients.

 

La marca blanca que causa furor al mercat espanyol

Durant un període de temps significatiu, els articles de marca blanca van disfrutar de molt de reconeixement i van arribar a superar el volum de vendes dels articles de les marques més conegudes.

 

Este darrer any les seves vendes han deixat d’augmentar, però continuen conservant una part molt important de la xifra total del mercat estatal. Les darreres investigacions que s’han dut a terme confirmen que el 39,5% dels productes que es venen als supermercats del país són de marques blanques. Estes dades col·loquen l’Estat en una de les posicions més elevades del continent quant a les vendes de marca blanca, només per darrere del Regne Unit.

 

Això passa sobretot pel triomf d’aquest tipus de productes d’un supermercat precís que, encara que lluita en un entorn molt competitiu, s’endú el primer lloc de la classificació dels establiments on es compren més articles d’aquesta mena: és el cas de Mercadona, el gegant valencià dels supermercats, que factura ni més ni menys que un 43,5% del total de les vendes de productes de marca blanca a tot l’Estat. Bastant per darrere d’aquests establiments hi trobem el grup Dia, amb el 16,2% de vendes totals de marca blanca del país.

 

El renom i l’èxit dels seus productes de marques blanques han fet que Mercadona se situï entre els supermercats espanyols més populars i amb més volum de negocis. La seua marca blanca Hacendado sobresurt per uns preus baixos acompanyats d’una qualitat remarcable, a més de vendre’s moltíssim. Per això, podríem veure-la com la marca blanca més bona de tot el país.

 

Els articles de la marca Hacendado són els preferits pels consumidors espanyols. | Mercadona

 

Quins són els productes de Mercadona que causen més furor?

Prop del 60% de les vendes de Mercadonade cada 10 productes, un total de 6— són d’articles de la seua marca blanca. Una gran part d’aquests articles pertanyen a l’àmbit de la drogueria i a la marca blanca Deliplus, que podríem considerar la millor de l’Estat espanyol en aquest sector.

 

També trobem altres productes molt populars com alguns articles per a la cura dels cabells i cosmètics Deliplus, el paper higiènic de la marca Hacendado o la crema antiedat Sisbela: amb un cost de només 5 euros, la seua composició és igual a la d’articles de prestigioses marques que costen més de 80 euros.

 

Pel que fa a l’àmbit del menjar, els productes Hacendado són l’estrella dels establiments Mercadona: en especial, tenen molt d’èxit els aliments sense gluten, ideals per a celíacs, com ara les pizzes, els gelats, la brioixeria, les clares d’ou, el pernil envasat o les safates d’embotits.

Els articles de marca blanca del Mercadona més ben valorats

A més de tenir en compte les valoracions que els clients fan dels articles que adquireixen, hem donat un cop d’ull a les bones avaluacions que resulten de les anàlisis que du a terme l’OCU —Organització de Consumidors i Usuaris.

 

L’any passat, l’organització va publicar una llista on hi constaven els 10 millors articles de marca blanca de tot el mercat estatal. Dins del llistat apareixien 3 productes que pertanyen a Mercadona:

 

Llet marca Hacendado

Esta llet, a més d’estar entre els articles de marca blanca més ben valorats de tot l’Estat, està per damunt de les valoracions de diversos productes de les marques més prestigioses. En una altra classificació que també va dur a terme l’OCU, la llet semidesnatada de la mateixa marca se situa al capdamunt de la llista de les millors llets de tot el mercat d’Espanya.

 

La seua relació qualitat-preu es veu com una de les millors perquè, per un preu per litre de només 0,58 euros, disfruta d’una gran qualitat i de valors nutricionals molt indicats. Per tant, pel que fa a la llet, Hacendado passa a ser la marca blanca més ben valorada del país.

 

Llet semidesnatada de la marca Hacendado. | OCU.org

 

Oli d’oliva verge marca Hacendado

Dins de la marca blanca Hacendado, l’oli d’oliva verge és un dels que més triomfen a tota la cadena, així com uns dels que ixen millor de preu de tot el mercat —amb un cost de 4,16 euros per litre. La relació qualitat-preu del producte és de les més bones de totes, gràcies al seu bon gust i a la seua qualitat innegables.

 

Este oli es produeix al municipi de Brenes, a la província de Sevilla, i constitueix una mostra de la voluntat d’elaborar productes de forma més sostenible gràcies a la seua participació en el projecte de Cadena Agroalimentària Sostenible. A més de ser un producte nacional, està certificat per l’auditora Det Norske Veritas —DNV-GL—, que certifica que Espanya és l’indret de procedència del total de les olives utilitzades per elaborar l’oli.

 

Oli d’oliva de la marca Hacendado venut al supermercat Mercadona. | Cedida

 

Bolquers marca Deliplus

Dins de la llista dels articles de marca blanca més ben valorats per l’OCU també trobem els bolquers de Deliplus, la marca blanca dels productes de drogueria de Mercadona. A banda, aquests bolquers se situen en la posició més elevada dins de la classificació dels millors bolquers realitzada per l’OCU, cosa que els distingeix per ser els millors bolquers que es venen a tot el mercat estatal.

 

Este producte sobresurt per les seues grans qualitats absorbents, per la seua bona idoneïtat contra les fuites i per ser molt confortables, a més de no comptar amb elements tòxics. Amb un preu de 16 euros, els bolquers Deliplus són aptes per a tots els bebès perquè són unisex, a més d’estar disponibles en diferents talles i formats segons l’edat per la qual estan dissenyats.

 

Bolquers de la marca Deliplus, de Mercadona. | OCU.org

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram