La marca de calçat de María Teresa Campos pateix un dur colp

La Campos ha presentat un nou model més assequible amb la finalitat de reflotar l'empresa que ara es troba en números rojos
La presentadora María Teresa Campos. | Cedida

 

Després de veure a María Teresa Campos gaudint i passant-s'ho d'allò més bé a Nova York on va arribar a vestir-se com Audrey Hepburn a 'Esmorzar amb diamants', durant el rodatge de la nova temporada de 'Las Campos', María Teresa s'enfronta a un greu problema.

Concretament, aquest nou gran problema de María Teresa és que l'empresa de la qual ella és l'única administradora i a través d'on factura les vendes de la seua col·lecció de calçat, TETECO S.L. està en números rojos.

Segons relata 'Look', els últims registres mercantils de TETECO S.L. no són gens auguradors: l'empresa va registrar unes vendes de 469.000 euros, el que va suposar unes pèrdues de 65.000 euros respecte a l'exercici anterior. Tal com estan les coses, María Teresa no ho ha dubtat ni un segon i ha decidit prendre una decisió sobre el tema.

Baixada de preus

Tenint en compte que un dels aspectes més criticats després del llançament de la col·lecció de la matriarca de les Campos van ser els seus preus, que oscil·len entre els 120 i 175 euros, María Teresa sembla haver decidit provar sort amb la 'Col·lecció Basic', una línia amb preus entorn els 80 euros i també s'ha sumat a les campanyes del 'Black Friday' i 'Cyber Monday', amb descomptes de fins al 30%.


D'aquesta forma, la malaguenya vol solucionar els problemes econòmics de la seua empresa degut a la delicada situació en que es troba. Ara, queda per veure si aquesta alternativa entra dins de les possibilitats de les seues seguidores, que van criticar que la col·lecció no només siguera per gent amb diners. 

Els seus inicis al món de la moda

La presentadora es va llançar al món del disseny al maig del 2016, data en què va donar a conèixer la seua primera col·lecció i la marca baix la que els comercialitza 'MTC', per les seues incials. Més tard, a l'octubre de 2017, María Teresa va decidir crear una e-commerce per tal de vendre les seues creacions a través d'una pàgina web.

Va ser llavors quan va començar a rebre les primeres crítiques pels preus, tot i que ella es mostrava positiva i encara que reconeixia que no sabia «quantes comandes s'havien realitzat a través de la web», dos mesos més tard ha decidit canviar d'estratègia i apostar per uns preus més competitius.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: Els 5 secrets que els treballadors de Primark no volen que sàpigues" "Dures crítiques a Jordi Évole per les seues paraules a un polític el dia de Nadal"