ARA MATEIXA

🔥 VÍDEO: Greu incendi forestal en Monòver

Una mare aconsegueix evitar el segrest de la seua filla de 18 mesos a València

La dona va forcejar amb l'home i va aconseguir evitar que se l'emportarà
Imatge del lloc on van tenir lloc els fets, passeig del Torico, a Xiva, València. | Google Maps

 

Una xiqueta de 18 mesos va estar a punt de ser segrestada ahir dimecres 10 de gener a Xiva, la Foia de Bunyol, segons una denúncia interposada per la mateixa mare a la caserna de la Guàrdia Civil del municipi.

 

Segons publica el diari 'Las Provincias', els fets van tenir lloc al passeig del Torico de Xiva a les 8.45 hores, quan la mare portava a la xiqueta a la guarderia. No obstant, i de manera sobtada, un home de nacionalitat estrangera i d'uns trenta anys es va apropar a elles.

Va despistar a la mare preguntant per un autobús

Segons la dona, l'home es va apropar preguntant per l'hora, moment en el qual esta va haver de deixar a la seua filla a terra, ja que la portava en braços, per a poder agafar el telèfon mòbil de la bossa i mirar l'hora. 

 

Després l'individu va seguir preguntant, esta vegada, sobre on podia agafar l'autobús. Va ser en este moment quan la dona es va girar per assenyalar el lloc on estava la parada i l'home va aprofitar per a agafar a la xiqueta i sortir corrent amb ella en braços.

 

En adonar-se'n, la mare va córrer cridant fins a atrapar-lo, moment en què es va produir un forcejament entre els dos i la dona va aconseguir evitar que l'individu s'emportarà a la seua filla. Immediatament després, l'home es va escapar.

 

Va ser una veïna del municipi la que va alertar a la policia després que la dona li explicarà el que havia passat minuts abans «La xica estava molt nerviosa. M'ha explicat el que ha passat i he cridat jo a la policia perquè ella no podia parlar», va explicar. La Guàrdia Civil ha pres declaració de les dos i ja investiga els fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!