Mariló Montero la torna a liar «Hem de defensar el masclisme des d'un bon punt de vista»

La periodista ha deslligat la polèmica amb les seues controvertides declaracions en ser preguntada pel cas de 'La Manada'
La presentadora Mariló Montero | Archivo

Mariló Montero ha tornat a generar polèmica amb les seues declaracions. La periodista s'ha convertit una vegada en el centre de totes les crítiques per les seues afirmacions abocades en una entrevista a 'Chance', on ha advocat per «defensar el masclisme».

  

  

La navarresa va ser preguntada pels casos d'abusos sexuals com el de 'La Manada', qüestió a la qual va respondre de la forma següent:

  

  

La resposta de les xarxes 

Però la cosa no va quedar ací, ja que sobre el tema que hi ha dones que no s'atrevixen a denunciar els abusos patits per por de perdre el seu lloc de treball, Mariló va comentar taxatiu que «les dones no som heroïnes». Unes controvertides paraules que li han passat factura en les xarxes.

I és que com calia esperar, les xarxes no han passat per alt les seues paraules i han esclatat en crítiques contra ella, assenyalant, entre altres, que cap tipus de masclisme ha de ser acceptat, ja que no té gens de positiu i que les dones no necessiten ser protegides.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AL·LUCINA: L'enorme baralla en directe que ha enfonsat Ana Rosa Quintana" "La BOMBA que ens acaba de donar Rocío Flores després dels seus mesos més durs"