Un home mata al seu amic després de descobrir que va violar a la seua filla de huit anys

L'home va assassinar al seu amic després de descobrir en el seu telèfon vídeos en els quals abusava de menors d'edat, entre elles la seua filla
| PixaBay


Un home de 34 anys va assassinar al seu amic després de descobrir que en un vídeo del seu telèfon mòbil, este apareixia abusant de la seua filla de huit anys.

A més, l'home hauria trobat en el dispositiu electrònic imatges del seu amic abusant d'altres xiquetes del llogaret de Vintai, a la regió russa de Samara.


Els fets van ocórrer quan tots dos van decidir quedar en un bar. Moment en el qual el pare va veure que el presumpte pedòfil guardava en el seu telèfon contingut d'agressions sexuals a diversos menors d'edat, entre les quals es trobava la seua filla que ara té nou anys, segons ha informat el mitjà 'The Sun'.

El suposat pedòfil, a més, hauria cuidat de manera habitual de la filla del seu amic.


Després d'assabentar-se, l'home va acudir immediatament a presentar una denúncia davant les autoritats russes, els qui van iniciar una persecució.

No obstant això, el pare li va localitzar abans que la policia i li va matar a punyalades. El cos sense vida va aparéixer una setmana després en un bosc pròxim al llogaret.


Segons va declarar el presumpte assassí que va ser detingut després de trobar-se el cadàver, ell no li va matar de manera intencionada, ja que s'hauria entropessat amb el ganivet durant una baralla entre tots dos.


El cas està sent investigat i al sospitós mort se li imputen més casos d'abús sexual a més menors de la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El pare de Yéremi Vargas acumula ja tres denúncies per suposats abusos" "Investiguen un fort atac homòfob a un jove comes per 8 encaputxats"