Màxim Huerta tanca el seu compte de Twitter

El seu passat li va jugar males passades des que va prendre el càrrec de Ministre
El missatge que apareix quan es tracta d'entrar al compte de l'exministre | Twitter

L'exministre valencià de Cultura i Esport, Màxim Huerta, ha tancat el seu compte de Twitter després que dimitira el passat dimecres del càrrec que havia pres una setmana abans. «Ho sentim, eixa pàgina no existix», és el missatge que apareix si es tracta d'entrar al compte personal que el periodista i escriptor tenia a la xarxa social i que ja li havia causat alguna mala passada des que es coneguera la notícia de que anava a ser membre del Govern de Pedro Sánchez.

Missatges de fa anys de Huerta manifestant que no li agradava l'esport, o comentaris contra Hisenda, se li van tirar en cara des que va prendre possessió del Ministeri, però el que li va fer dimitir va ser el presumpte frau a Hisenda de més de 200.000 euros fa una dècada.

Adéu a 387.000 seguidors

En el moment en què Màxim Huerta ha dit adéu a la xarxa social, fent-ho sense avisar i en complet silenci, l'exministre gaudia d'una considerable quantitat de seguidors, en concret, 387.000. El compte que sí conserva, de moment, l'escriptor, és el d'Instagram, on l'última publicació és una seua d'esquenes amb la seua mare i on encara es poden vore les imatges que va pujar quan prengué possessió com a Ministre de Cultura i Esport.

Cal recordar que Màxim Huerta tindria la possibilitat de tornar a la xarxa amb el mateix compte si el que només haguera fet fóra desactivar el compte. Si tornara a introduir la seua clau, recuperaria el seu polèmic compte de Twitter. «Per a defensar allò que estimes, de vegades és necessari retirar-se», escrivia fa un dia Màxim en la seua última fotografia compartida a Instagram. Sembla que el valencià ha optat per això, per retirar-se, almenys, fins que passe la tempesta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Es posposa l'arribada de l'Aquarius a València pel mal temps" "URGENT: EMBÓS a la Pista de Silla per un accident"