Més de 250 persones multades per aparcar mal en les cales de la Granadella i el Portitxol

Des de l'ajuntament han decidit ampliar les mesures de seguretat
Cala del Portitxol | Xàbia.org

Este cap de setmana era el primer en el que la mobilitat entre València, Alacant i Castelló ja estava permesa després de més de tres mesos en què prohibida a causa de la crisi sanitària del Covid-19. El resultat d'això ha sigut que durant estos dos dies, la Policia Local de Xàbia, en la Marina Alta (Alacant), ha posat més de 250 multes.

Segons informa el diari 'Levante-EMV', les sancions s'han posat als diferents cotxes que han aparcat mal en els accessos a les cales de la Granadella i el Portitxol. Davant d'esta situació l'alcalde de la ciutat, José Chulvi, s'ha reunit amb els responsables de Platja, Servicis i Seguretat Ciutadana per a prendre mesures i evitar que cada cap de setmana es visquen estes situacions.

Vigilància i establiment d'aforo màxim

En la reunió celebrada este dilluns, s'ha arribat a l'acord que mentres acaben de contractar i tancar el servici de vigilància diària, el control el farà l'ajuntament. Este consistirà en vigilar que cap cotxe estiga mal aparcat ni impedisca el pas, i també es controlarà que els banyistes guarden les mesures de seguretat i no se supere l'aforament màxim: de 150 persones en el Portitxol i 200 en la Granadella.

A demés, al llarg d'esta setmana l'ajuntament instal·larà barreres en els camins que porten a estes cales, com ha fet ja en anys anteriors i també posarà una tanca en l'accés a la cala de l'Ambolo, que està tancada des de l'any 2009 però la gent continua anant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'assassí de Marta Calvo, a presó per un segon crim" "Urgent: Tres ferits greus en un xoc entre un cotxe i un camió en la CV-850"