La model Heidi Klum puja les temperatures despullada en la dutxa

La model alemanya es va gravar dutxant-se i ho va publicar en Instagram
Heidi Klum mostrant el seu cos despullada en els stories d'Instragram | Instagram

 

La model alemanya Heidi Klum ha sorprés a tots els seus seguidors sense excepció. I és que als seus 44 anys, Klum està més estupenda que mai. Té un cos per a lluir-lo sense problemes. I açò és el que ha fet una de les alemanyes més sexys del moment.

 

  

  

Heidi Klum ha publicat en els seus stories d'Instagram un vídeo completament despullada, mentre s'estava dutxant, i amb una música molt suggeridora de fons. La model alemanya apareix darrere de la mampara lluint la seua bella figura. Les temperatures van pujar de colp.

 

 

  

Entre el vapor de la dutxa, va aprofitar per a manar una salutació, que pot semblar una dedicatòria a tots els seus fans, o per a algú incògnit en una declaració directa i intencionada. Va dibuixar un cor sobre el baf de la mampara. Ha deixat a tots amb la boca oberta.

 

 

No és la primera vegada que la model ensenya el seu cos al natural

Ja ho va explicar en una ocasió el portal 'Informalia'. Fa uns mesos va posar despullada per al fotògraf britànic Rankin, en un llibre en el qual fa un repàs de la seua trajectòria sobre les passarel·les. En 25 anys de carrera de la model alemanya, mai ho havia fet amb anterioritat.

 

 

Més recentment, fa uns dies va penjar una foto lleugera de roba en Instagram. La model apareixia tombada sobre un llit de roses, de manera molt sensual, en roba interior de color negre: «disfrutant del cap de setmana».

 

En octubre, també publique una foto completament despullada, i d'esquena: «la meua esquena feta d'acer i el meu cor fet d'or».

 

 

Finalment, este estiu passat vam poder vore un topless de Klum, també publicat per ella en les xarxes.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!