Un monitor detingut per agredir sexualment a una xiqueta de 14 anys en Benidorm

L'agressor ha sigut detingut en una localitat madrilenya
Un monitor detingut per agredir sexualment a una xiqueta de 14 anys en Benidorm | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Pozuelo de Alarcón (Madrid) a un monitor deportiu per presumptes abusos sexuals a una xiqueta de 14 anys a la que, a demés, va coaccionar posteriorment a través del mòbil, uns fets que es van produir en  Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant).

Les investigacions van començar després de la denúncia interposada per la mare de la menor, en la que manifestava que la seua filla havia patit tocaments quan practicava cable esquí durant el mes d'agost passat, en la localitat alacantina, ha informat la Direcció General de la Policia en una nota.

La mare va denunciar també que el monitor va coaccionar posteriorment a la xiqueta a través del telèfon mòbil amb l'objectiu que li enviara fotografies de contingut sexual. Després de diferents gestions, els agents van identificar a l'autor dels fets i la detenció, per un presumpte delicte d'abús sexual, es va dur a terme en la localitat de Pozuelo de Alarcón.

Els agents van intervindre el dispositiu mòbil de l'arrestat per a la seua anàlisi, davant de la possibilitat que puga contindre més enregistraments relacionats amb els fets denunciats o amb altres possibles víctimes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona apunyala al seu home en Torrent" "Perd el coneixement mentres està dinant en un restaurant de Dénia"