Mor un dofí aparegut desorientat a la platja de Cullera

L’equip de veterinaris de l’Oceanogràfic, Guàrdia Civil i Seprona, i la Policia Local han actuat ràpidament, però no han pogut salvar a l’animal

Cullera va rebre un visitant ahir al matí, es tractava d’un dofí desorientat a la costa. Ràpidament es va donar avís del succés al Seprona i a l’equip de veterinaris de l’Oceanogràfic, que junt amb la Policia Local, van treballar de valent per tal de rescatar l’animal. Després de la cura, es va aconseguir salvaguardar la seua vida i tornar-lo a la mar. Es tractava d’un dofí ratllat, una espècie molt comuna al Mediterrani.


Lamentablement la jove femella dofí que estava desorientada, ha mort al tornar al cap d’unes hores a la costa i no s’ha aconseguit reanimar-la.


Al final, el seu cos ha sigut traslladat a l'Oceanogràfic de València, on es realitzarà una anàlisi i estudi per a esbrinar la causa de la seua mort.


La regidora de Benestar Animal, Marta Tur, ha volgut agrair la col·laboració del ciutadà que en detectar la presència del dofí a la vora de la mar ha cridat al 112 i ràpidament s’ha activat el protocol.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ho ha destapat Sàlvame: parla mal a la seua esquena" "El vídeo que ha difós la mare de les xiquetes desaparegudes a Tenerife"