Mor una família sencera per inhalació de monòxid de carboni sols se salva un bebé de 5 dies

El pare anava a buscar als seus fills quan va descobrir el succés, els sanitaris sols pogueren salvar al bebé de només 5 dies

Sols sobreviu una bebé

Una família ha mort a causa de la inhalació de monòxid de carboni en el seu domicili en la localitat argentina de Mendoza. Només ha sobreviscut a la tragèdia una bebè recent nascuda de tan sols 5 dies. El pare de dos dels xiquets que han mort va ser qui va descobrir els cossos i va alertar a la Policia i als sanitaris.

Els morts són una parella de 28 i 30 anys i tres xiquets menors de 7, 6 i 1 any. Els fets van ocórrer en el barri d'Atsa, de la localitat argentina de Mendoza. L'única supervivent va ser traslladada ràpidament a l'hospital més pròxim on roman estable.

El pare dels dos xiquets va ser qui va alertar

Va ser el pare dels dos xiquets de 7 i 6 anys qui va descobrir els cossos. Segons el mitjà argentí 'Clarí', l'home va anar a buscar als seus fills, però després de dir diverses vegades i realitzar diverses trucades per telèfon a la mare que no va obtenir resposta, va decidir tombar la porta del domicili. Una vegada va accedir a l'habitatge, es va trobar amb la tragèdia, va treure als seus fills i va telefonar ràpidament a la Policia.

Els sanitaris no van poder fer res per la resta de la família

El pare dels dos xiquets va fer tot el que havia de fer i tot el possible per salvar la vida de la família, però sembla que ja no es podia fer res, sols salvar a la bebé de cinc mesos. Els sanitaris no van poder fer res per salvar-los la vida. L'home es trobava prop de la porta del bany, mentre que la dona estava en el llit. Quan les autoritats van parlar amb el pare dels dos xiquets majors, i únic testimoni, este va declarar que una vegada dins havia notat una forta olor de gas.

El motiu?

Per la forta olor de gas, els investigadors pensen que la causa més probable de la mort és la inhalació de monòxid de carboni, que pot causar la mort per enverinament en pocs minuts. A l'Argentina, a punt d'entrar l'hivern, estos dies les temperatures estan sent més baixes de la normal i successos com este solen ocórrer pel mal estat dels aparells de gas que tenen alguns habitatges.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari