Mor un home en quedar-li atrapat el braç en una empresa d'Onda

Els equips sanitaris no han pogut fer per salvar la vida dels treballadors
L'home ha mort en quedar-se atrapat en una màquina | Bombers de Castelló

Este matí de dijous 11 de març, cap a les 10.30 hores, s'ha produït un tràgic accident laboral quan un home de 61 anys ha perdut la vida en caure dins d'una fosa i un braç se li ha quedat atrapat en una màquina. Els fets han tingut lloc en l'empresa 'Euroace' de la localitat d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló).

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una altra del Suport Vital Bàsic (SVB), un metge d'Atenció Primària i un helicòpter medicalitzat de la Generalitat Valenciana amb base en la província de Castelló.

Quan els primers equips mèdics han arribat fins a l'empresa de la localitat, s'han trobat que el treballador estava inconscient, pel que li han fet diferents maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada bàsica. Una volta allí els sanitaris del SAMU, ells han continuat amb la reanimació avançada, però no han obtingut cap resposta, pel que el treballador ha perdut la vida. Ara, serà l'autòpsia qui determine les causes de la mort.

Mobilització dels bombers

Fins al lloc dels fets també s'han mobilitzat diferents efectius de bombers del Parc de la Diputació de Castelló, que s'han desplaçat fins a l'empresa d'Onda amb la finalitat de rescatar al treballador, un home de 61 anys. Desafortunadament, la víctima ha mort i els seus servicis no han sigut necessaris.

Entre els mesos de gener i febrer del 2021 en el territori valencià es van registrar un total de 42.509 accidents amb baixa en jornada de treball, amb una disminució de 10.276 casos en relació amb el mateix període de l'any
anterior i que representa una reducció del 19,5%.

Pel que fa als sectors, la distribució del total dels accidents és la següent: el sector agrari amb 3.427 casos representa un 8,1%, la indústria amb 9.837 casos representa un 23,1%, la construcció amb 6.646 casos representa un 15,6% i els serveis amb 22.599 casos representa un 53,2%.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ferida en incendiar-se una casa en Alboraia" "Greu ferit en ser atropellat diferents voltes per un cotxe en Albatera"