Mor un intern amb Covid-19 de la residència de la Pobla de Vallbona

Els ingressats han augmentant fins a 10
Ha mort un resident de la residència | Infoelder

Un intern de la residència la Saleta de la Pobla de Vallbona, en el Camp de Túria (València), que era un dels positius per Covid.19 del brot registrat en este centre, ha mort, mentres que els ingressats han passat de tres a deu, segons ha confirmat a EFE l'alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia.

En esta residència s'han registrat en els últims dies 76 casos positius per coronavirus, 64 de residents (d'un total de 74 residents) i 12 de treballadors, i este dimecres, l'alcalde ha informat de la defunció d'un i de l'ingrés hospitalari d'altres set, dos dilluns passat i cinc més este dimarts.

L'alcalde ha lamentat la defunció de l'intern i ha explicat que no havia sigut traslladat a l'hospital per exprés desig de la família, perquè ja estava molt malalt i havia ingressat en la residència per a rebre cures pal·liatives per una altra malaltia.

Josep Vicent García ha detallat que, després del garbellat inicial fet per la Conselleria de Sanitat, s'han tornat a realitzar proves PCR als que van donar negatiu i «continuen sent negatius. No s'ha estés el brot», ha precisat. Els interns afectats que són asimptomàtics es troben confinats en una de les plantes de la residència, mentres que en l'altra se situa la resta d'usuaris no malalts de Covid-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen presó només per al pare dels xiquets assassinats en Godella" "Pillen a un perillós fugitiu anglés en una localitat valenciana"