Mor l'actor Óscar Sánchez Zafra als 52 anys

Va estar molt vinculat la Companyia Nacional de Teatre Clàssic i va participar en pel·lícules com 'Rec', 'Rec 2', 'Marsella' o 'El món al voltant'

L'actor Óscar Sánchez Zafra ha mort este diumenge als 52 anys, tal com ha informat a través de Twitter la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (CNTC).

La CNTC ha lamentat "enormement la terrible pèrdua" de l'actor i han assegurat que "durant diversos anys va estar molt vinculat a la companyia" i que "mai li oblidaran".

<

>
Sánchez havia participat en nombroses obres de teatre com 'La vida es un sueño', 'La verdad sospechosa' o 'El perro del hortelano'. A més, d'en pel·lícules taquilleres com 'Rec', 'Rec 2', 'Marsella' o 'El mundo alrededor' i sèries com a 'Bienvenido maestro' o 'Fugitiva'.

Per part seua, la Unió d'Actors i Actrius també ha lamentat la defunció de l'intèrpret, que va participar en pel·lícules com 'Rec', 'Rec 2', 'Marsella' o 'El món al voltant'.

<

>

Missatges a Facebook d'amics i familiars

El seu cosí Fran Zafra també li deixava un missatge en Facebook: Hui no tinc ganes de riure, encara que sé que és el que voldries. Te'n vas molt abans de temps i deixes una família i un bon munt d'amics trencats de dolor. Sempre seràs un gran dins i fora de l'escenari, tirarem moltíssim de menys el teu afecte i el teu somriure, esta riallada plena de vida, esta mirada plena d'amor, este infinit talent... No m'esperes prompte cosí, però quan vaja et buscaré. Et vull oncle gran.

Javier Ortiz Arraiza també li deixava estes paraules en Facebook: La paraula que més vegades vaig sentir en boca d'Oscar Zafra va ser "Alegria!". Per això era tan meravellós tenir-ho en el teu equip. Perquè a més de la seua qualitat com a actor, havia triat comprometre's amb el més bell de la vida i compartir esta elecció. Així de generós era, encara quan la vida li donés l'esquena. Ara, m'ho imagine com Paula al final de Tres Barrets de copa. Veient els barrets a la vora de l'escena, agafant-los i just quan sembla que es posarà sentimental, llançant-los a l'aire mentre crida "Alegria!" I somrient mentre cau el teló. Fins a sempre Óscar Sanchez Zafra. Et trobarem a faltar. Et continuarem volent. Sempre. Gràcies, company.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona dóna a llum un bebé després de passar 24 dies ingressada en l'UCI per Covid a" "Quatre manifestacions s'uneixen a València contra la 'Llei Mordassa' per 'injusta i rep"