Mor un operari de les obres del TRAM en caure des del pont del Mascarat en Calp

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
L'operari ha caigut des d'uns 20 o 25 metres d'altura | Rafael Seguí - Pinterest

Un operari, de nacionalitat espanyola i 41 anys, que treballava en les obres del Tramvia Metropolità d'Alacant (TRAM) ha mort este dissabte en caure des d'una altura d'entre 20 i 25 metres des del pont del Mascarat, en el terme municipal de Calp, en la comarca de la Marina Alta (Alacant).

Segons el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d'Alacant (CPBA), l'accident laboral s'ha produït a mitjan matí en el Poble Mascarat i la víctima ha caigut a una fossa, d'una profunditat d'entre 50 i 60 metres, segons fonts de la Guàrdia Civil.

Després de què l'autoritat judicial fera l'alçament del cadàver a les 16.50 hores, els bombers han traslladat el cos en helicòpter fins al camp de tir de Calp, a on ha arribat sobre les 17.25 hores, ha informat la Guàrdia Civil.

El treballador estava fent fotos

Segons ha avançat 'Información', l'operari estaria fent fotos en el moment que va caure des del pont de Mascarat. El treballador estava fent estes imàtgens per a l'empresa Taludia, subcontratactada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). Esta empresa està especialitzada en treballs d'altura i utilitza les fotos dels seus treballs per al seu web i captar d'esta manera l'atenció dels clients.

FGV ha confirmat este fet i ha suspés tots els treballs previstos per a este diumenge, a demés de traslladar el seu condol als familiars de la víctima. A pesar de què els treballs s'estaven fent en cap de setmana per a no interrompre el servici del TRAM, FGV encara no ha confirmat si demà, dilluns, continuaran els treballs o no.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferits en un incendi en Alzira" "Un soldat mata a tirs a 20 persones en un centre comercial de Tailàndia"