Mor un surfista després de ser atacat per un tauró blanc

El surfista, de 30 anys, va ser sorprés pel tauró blanc que li va arrancar un braç d'una mossegada

Un surfista de 30 anys ha mort a Austràlia després de patir el brutal atac d'un tauró a la platja d'Emerald Beach. Segons publiquen mitjans internacionals, el tauró va aconseguir arrancar la pràctica totalitat del braç del mort fent impossible que els serveis d'emergència pogueren salvar la seua vida.


La resta de surfistes li van sentir cridar des de la riba i quan li van trobar no podien creure el que estaven veient. "Li faltava un braç i estava totalment cobert de sang", explica un dels testimonis.


Van cridar corrent a la Policia, els quals van desplegar un equip complet per a intentar rescatar-li. "Quan arribem les ferides en la part de dalt del seu cos eren tremendes, la majoria del seu cos estava... ho sent, no puc dir-ho", diu Chris Wilson, paramèdic.


La perduda de sang i la possible afectació d'òrgans essencials va fer que l'home no poguera ser traslladat a l'hospital i morira en la mateixa platja després de ser atés pels paramèdics i alguns testimonis de l'atac.


L'atac s'ha produït en una zona costanera situada a més de 500 km al nord de Sydney. Allí, les autoritats locals han pres la decisió de clausurar la platja mentre existeix risc d'altres atacs de taurons.


Atacs poc freqüents en la zona

 

Finalment l'home va morir en l'arena, deixant als veïns bastant preocupats. "És molt preocupant, ha creat un ambient complicat en la zona", assegura un d'ells.


És el segon atac de tauró en el que va d'any, alguna cosa que fins ara no solia passar. "Mai havíem tingut incidents com estos ací", diu un altre.


La platja ara com ara estarà tancada, veurem si prenen alguna mesura més.


L'any 2020, Austràlia va batre el rècord de morts per atac de tauró des que hi ha registres (1929). Segons dades de l'Agència governamental CSIRO, Austràlia comptava l'any 2018 amb uns 2.210 exemplars adults de taurons blancs, considerats com l'espècie de tauró més perillosa del món.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un home de 77 anys ofegat en una platja de Benidorm" "Un grup organitzat agredeix una desena de fallers de Tres Forques"