Mort en la taula nadalenca sense que ningú es done compte

Els fets es van produir el passat 6 de gener en Cheressy, en Bielorússia
Ningú es va donar compte de la seua mort | Piqsels

Un home va morir durant una celebració nadalenca en Bielorússia després de rebre un colp en el cap de l'amfitrió de la festa. Però el que a sorprés a tot el món ha sigut el fet que la seua defunció va passar inadvertida durant dos dies, segons ha informat la premsa este dijous.

 

L'insòlit fet es va produir en una casa situada en la localitat bielorussa de Cheressy, en el nord del país, i la investigació del cas va començar després de què la Policia rebera este dimecres una denúncia de desaparició d'un home de 50 anys, presentada per la seua dona, assenyala l'agència Belta.

 

Segons la dona, l'home portava dies sense aparéixer per casa. En les seues investigacions, els agents van establir que l'últim lloc a on va ser vist el desaparegut va ser en la casa d'un veí de la mateixa localitat, artesà d'ofici, que recentment havia tornat al seu poble d'un viatge a Rússia.

 

L'amfitrió li pegà un colp al cap amb un troc

Va ser allí a on els policies van trobar el cadàver de l'home assentat en una taula festiva, a on la celebració de l'Any Nou va començar el passat 30 de desembre, escriu l'agència RIA Novosti, que indica que la defunció, segons informacions preliminars, es va produir en la nit del 6 de gener.

 

«L'amo de la casa va confessar que durant una baralla li va donar un colp al cap amb un tronc, però com la víctima portava una caputxa, no es va donar compte de seguida de la gravetat del que havia passat i va continuar la fets a soles», va assenyalar la Policia bielorussa en un comunicat.

 

Durant l'interrogatori, l'amfitrió va assenyalar, a pesar d'això, que passat un temps després de la baralla «va començar a sospitar que el convidat no es trobava del tot bé». L'agressor ha sigut detingut i acusat de causar greus lesions corporals amb resultat de mort.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!