Tres motoristes ferits en dos accidents de trànsit en Crevillent i el Campello

Les dos motos han xocat amb un cotxe
Carretera de l'Estació de Crevillent, a on s'ha produït l'accident | Google Maps

Un cotxe i una moto han xocat este matí de dimarts en la carretera de l'Estació de Crevillent, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana.

L'accident s'ha produït a primera hora del matí, cap a les 07.45 hores i, de seguida, el CICU ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) per les possibles víctimes.

A causa de l'impacte, han resultat ferits els dos ocupants de la moto. Es tracta d'una dona, de 57 anys, amb policontusiones i un home, de 43 anys, per luxació de muscle. Els dos han sigut traslladats a l'Hospital del Vinalopó d'Elx.

Un altre xoc entre un cotxe i una moto 15 minuts després

Cap a les 8 hores, només un quart d'hora després de l'accident de Crevillent, un cotxe i una moto han xocat en el terme municipal del Campello, en la comarca de l'Alacantí, segons les mateixes fonts.

Fins al lloc dels fets, s'ha desplaçat una ambulància del SAMU i l'equip mèdic ha assistit al motorista, de 39 anys, per fractures. Una volta estabilitzada, la víctima ha sigut traslladada a l'Hospital de Sant Joan.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Es reprén la busca de Marta Calvo amb l'UME i l'esquadró de cavalleria" "Perseguixen i amenacen a 2 xiques trans amb una cadena de ferro en València"