Muerde la Pasta arriba al carrer Ribera de València

El nou restaurant obrirà les seues portes a l'edifici Capitol que compta amb quasi 2.000 metres quadrats i aforament per a més de 600 persones
Muerde la Pasta obrirà les seues portes a l'antic edifici Capitol | You València

L'antic cine Capitol de València ha sigut el local triat per la cadena de restauració Muerde la Pasta per obrir el nou local al centre de València. Este local es suma al ja existent al centre comercial Bonaire a la zona de València. L'interiorista Lázaro Rosa Violán ha sigut l'encarregat de redissenyar este antic espai i renovar el seu interior com informa la cadena de restauració. Recordem que l'edifici està anomenat, com espai protegit i que ja ha sigut rehabilitat, amb este nou tractament recupera un aspecte únic per a disfrutar de la nova oferta gastronòmica que ofereix Muerde la Pasta.

Este edifici amb direcció al carrer Ribera 16, del centre de València, compta amb quasi 2.000 metres quadrats i un aforament de més de 600 clients. L'edifici que compta amb dos plantes estarà distribuït de la següent manera:

En la planta baixa, la cadena de restauració obrira el seu primer establiment anomenat Savoiardi Cakes & Coffe, en el que tot el món podra disfrutar de cafès, tes, smoothies, frappés, pastissos artesanals i un gran assortiment de dolços i salats per prendre i emportar-se.

A la segona planta obrirà el nou restaurant Muerde la Pasta, este restaurant es tracta d'un bufet lliure amb més de 150 receptes diferents i productes típics del menjar italià. El nou Capitol crearà 45 llocs de treball que ja han sigut elegits i formats per la pròpia companyia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'avís de la Guàrdia Civil sobre esta 'nova tècnica' per a furtar-te el cotxe que has de tindre en compte" "Un home patix un accident laboral al caure pel buit d'un ascensor a València"