Multat per provocar un greu accident de trànsit i no voler-se fer la prova d'alcoholèmia en Alacant

Els fets s'han produ√Įt este divendres, cap a les 01.10 hores
El conductor és d'origen xinés | Ajuntament d'Alacant

La unitat d'Atestats de Policia Local d'Alacant i del servici nocturn han acudit a les 01.10 hores d'este divendres, a un accident de circulaci√≥ que ha tingut lloc en l'avinguda del Pare Espl√°, a on s'ha vist implicat un cotxe que per motius que s'investiguen s'ha eixit de la via, i ha impactat contra les caixes de registre de les c√†meres de vigil√†ncia de tr√†nsit situades en l'encreuament que han quedat totalment danyades.

El cotxe ha patit danys materials en la seua part frontal amb trencament del motor, i amb motiu de l'accident s'ha abocat una enorme taca d'oli sobre la calçada, que dificultava la circulació dels cotxes en la zona.

Per tals fets, els agents policials han sol·licitat la intervenció dels servicis municipals de neteja viària, que han gastat més d'una hora en les tasques de neteja, sent necessari cobrir amb sepiolita tota l'àmplia zona afectada de la calçada per a netejar la taca d'oli.

La Policia ha tallat el tr√†nsit mentres ha durat la intervenci√≥, i el conductor, un ciutad√† d'origen xin√©s, que presentava s√≠mptomes evidents de trobar-se baix la influ√®ncia de begudes alcoh√≤liques, s'ha negat a sotmetre's a les proves, per aix√≤ ha sigut denunciat pels agents per un delicte de negativa a sotmetre's a les proves d'alcohol√®mia establides.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Descobert el líder d'un grup que enviava marihuana i hipnòtics a l'estranger" "L'objecte que portava un xic en la platja de Sant Joan d'Alacant"