Multen a un grup de xics per fer botelló en Alacant

La Policia Local ha interposat este setmana 109 sancions
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

La Policia Local d'Alacant ha denunciat esta setmana a un total de 109 persones per desobeir l'estat d'alarma, de les que 71 han sigut per incomplir els horaris establits en les eixides permeses en la fase 0 de la desescalada, segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat.

 

Els agents policials han sancionat, en la jornada del dijous, en un parc situat prop del carrer de Cartagena, a un grup de jóvens que estaven fent botelló i que han sigut localitzats per la Policia quan estava patrullant pel barri de la Verge del Remei. El grup ha sigut localitzat per la unitat del servici nocturn passades les 00.20 hores i els agents han conseguit interceptar a quatre persones, que han sigut denunciades per desobediència i consum d'alcohol en la via pública.

 

Deport en grup i reunions en el carrer

També en la jornada de dijous, s'han interposat sancions a uns jóvens que estaven junts fent deport en el carrer de la Prosperitat i grups reunits en el carrer d'Immaculada del Pla, del Fiscal Miguel Gutiérrez Carbonell, del Mestre Luis Torregrosa, en l'avinguda d'Holanda, entre altres.

 

La Policia Local ha posat en marxa dispositius d'inspeccions en el transport públic de la ciutat per a comprovar que es complixen les mesures de seguretat i els distanciaments, a demés de l'ús de màscares, que és obligatori per a utilitzar els autobusos urbans.

 

Sis xics pillats en el Castell de Santa Bàrbara

Per la seua part, la Brigada Ciclista de la Policia Local ha localitzat este divendres a un grup sis jóvens, d'entre 16 i 19 anys, que es trobaven reunits amagats en la muralla d'accés al Castell de Santa Bàrbara. Els xics han sigut identificats i se'ls ha explicat les mesures que han de complir en l'estat d'alarma.

 

Una crida a «la responsabilitat»

El regidor de Seguretat, José Ramón González, recorda que seguim en estat d'alarma i ha fet hui una crida a «la responsabilitat d'esta minoria de persones que estan incomplint, posant en risc la salut de la població, i als jóvens que queden i s'ajunten amb amics per a que complisquen les mesures preventives de seguretat». Al mateix temps, ha demanat que «no ens relaxem perquè és molt important evitar aglomeracions de persones quan eixim, complir horaris i les distàncies socials. En estos dies, hem detectat que hi ha algunes persones que els estan incomplint».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!