Naix al Bioparc de València un dels primats més amenaçats d'Àfrica

Es tracta del dril

Seguix la labor de BIOPARC per a la preservació de la biodiversitat del planeta amb un nou èxit de reproducció d'una de les espècies més amenaçades de primats africans, el dril (Mandrillusleucophaeus). La cria, de tan sol uns dies, ha nascut dins del Programa Europeu de Conservació d'Espècies Amenaçades (EEP) i BIOPARC València és un dels tres recintes espanyols on podem acostar-nos a conèixer aquest poc conegut primat i l'únic que es troba en un atractiu hàbitat "multiespècie” on conviu amb sitatungues, hipopòtams pigmeus, talapoines i oques del Nil.

  

  

Llista Roja de la Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa

  

Naix una nova cria de dril a València | BIOPARC

 

Açò consolida al parc valencià com a seu de conservació del Dril, a més de que la Fundació BIOPARC ha participat en la preservació dels seus hàbitats d'origen. La mare d'aquesta última cria va ser dels primers animals que van arribar a València en 2007 procedent del zoo d'Hannover (Alemanya) i és la matriarca del grup i un fet molt destacat és que ja ha tingut 6 cries a València, diverses de les quals, una vegada adultes, han sigut traslladades a altres institucions per a continuar amb l'important programa internacional de preservació de la seua espècie.Seguint amb el paper de BIOPARC com a “oci amb causa” i com a espai de mobilització social cap a la cura de la naturalesa i de les espècies més amenaçades, aquest diumenge 20 a les 12.30h en la plaça exterior podrà veure's l'única actuació a València d'Elemotho,un dels “Top 10” músics africans que oferirà un concert benèfic, els beneficis del qual es destinaran a “Salvar als Rinoceronts”a través de Fundació BIOPARC. Les entrades, per import de 5 euros, poden ser adquirides en línia o el dia del concert.

Naix una nova cria de dril a València | BIOPARC

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Tanquen platges per l'aparició de la caravel·la portuguesa a la Costa Valenciana" "ALERTA SANITÀRIA: Carrefour retira este producte per risc a una intoxicació"