No es presenta al juí la dona violada en Torrevieja per una parella que conegué per internet

L'home lla va agafar del monyo i la va violar
Els fets es van donar a la pedania de La Mata, en Torrevieja | Wikipedia

Un matrimoni ha sigut acusat de violar a una dona que va conéixer per internet i que, després, va convidar a sa casa en Torrevieja, localitat de la comarca del Baix Segura (Alacant), en novembre de 2018. Ara, la Fiscalia demana 8 anys de presó per a la parella. 

El juí, que estava programat per a este dimarts, s'ha hagut de suspendre perquè no s'ha localitzat a la víctima que, igual que els acusats, és estrangera i ha tornat al seu país. La fiscal ha demanat que, en el cas de no aparéixer, es tinguen en compte les declaracions que va donar en el seu moment en el Jutjat de Torrevieja.

Segons el diari 'Información', el matrimoni va convidar a la dona a sa casa després d'haver-se conegut per internet i 10 dies després es va produir l'agressió sexual. La nit dels fets «després de sopar, tots anaren a dormir, però l'acusada va cridar a la víctima i quan va entrar en l'habitació, sense el seu consentiment, l'home la va agarrar del monyo i, animat per la seua dona, la va violar», conta el document del fiscal. Després d'açò, l'acusada va apartar a la víctima i va acabar la relació sexual amb el seu home.

La víctima va patir lesions genitals i en els braços i sol·licita una ordre d'allunyament per a un període de 9 anys, a demés d'altres 9 anys de llibertat vigilada després de complir condemna. Encara que el juí s'ha posposat sense data a causa del desconeixement de la ubicació de la víctima, tornarà a celebrar-se dins d'alguns mesos sense testimoni però amb les proves pericials i dels agents que gestionaren la denúncia.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una dona i una altra resulta ferida greu en un xoc frontal en Pilar de la Horadada" "A presó per violar i matar a una dona amb un pal de fusta en Xàtiva"