El nou col·laborador de 'Sálvame', Carlos Lozano, mostra el seu empelt capil·lar

L'expresentador d''Operación Triunfo' va aparèixer amb un barret i ulleres de sol
Carlos Lozano mostrant el seu empelt capil·lar a 'Sálvame' | Mediaset

Carlos Lozano s'ha convertit en el nou col·laborador de 'Sálvame'. Com no podia ser d'una altra manera, Lozano havia d'entrar per la porta gran, així que va optar per explicar una de les seues més recents intimitats. De fet, no calia que explicarà massa cosa, ja que se li va notar a la cara. 

L'estrenat col·laborador va aparèixer com el 'defensor de l'audiència', amb un barret i ulleres de sol, elements que no van tardar a ser preguntats pels seus nous companys. Qui va ser el presentador d'Operación Triunfo' no va dubtar en respondre a la primera pregunta de Javier Vázquez: «Per què vens així?». Ràpidament, Lozano va contestar-li: «Vinc amb este barret perquè m'he ficat pèl». Una frase que va despertar l'atenció de tot el públic. 

En vore la reacció de tots els presents, Lozano no va dubtar en treure's el barret i mostrar el seu cap al descobert. Una naturalitat que va encantar als seguidors del programa de Telecinco. 

Tenia el rostre inflat

Una vegada resolt el misteri del barret, les preguntes es van centrar en el motiu pel qual encara portava les ulleres. Així doncs, Carlos Lozano tampoc va dubtar a respondre, confessant que al treure's una cinta que havia de portar al cap durant uns dies després de la intervenció, se li havia inflat una mica la cara.

La nova imatge de Carlos Lozano | Mediaset

«La inflamació ha baixat als ulls», va detallar el col·laborador al mateix temps que es treia les ulleres de sol. Va ser en eixe moment quan tots van poder comprovar que, efectivament, tenia el rostre inflat a causa de les conseqüències de la cirurgia a la qual s'havia sotmès per combatre els efectes de l'edat. 

Tejado el salva de les preguntes

La sorpresa dels efectes que la intervenció va provocar-li a Carlos Lozano va fer que un altre col·laborador, Antonio Tejado , li donarà suport. Conscient de les conseqüències, a causa que també es va fer el mateix empelt, Tejado va explicar que la cinta s'ha de portar «per contenir la inflamació de l'anestèsia», encara que Lozano va reconèixer que, si no se l'hagués tret, «podria seguir calb».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CONSTERNACIÓ A ESPANYA: Brutal violació múltiple de diversos xiquets a un altre de 9 anys a l'escola" "AL·LUCINA: Irene Junquera comet un greu error i tot el món la veu despullada"