Nou detinguts per un delicte de tr脿fic de drogues en Riba-roja

Els arrestats s贸n sis h贸mens i tres dones d'entre 15 i 50 anys
Imatge dels objectes que s'han intervingut | Gu脿rdia Civil

La Gu脿rdia Civil de Riba-Roja, en la comarca del Camp del T煤ria (Val猫cia), juntament amb Policia Local d'est脿 localitat, ha desenvolupat l'operaci贸 'DOKESHI', procedint a la desarticulaci贸 d'un grup que es dedicava
a la venda de drogues entre menors i a la confiscaci贸 de gran quantitat de subst脿ncies estupefaents.

Abans de l'inici de l'estat d'alarma es va detectar en un institut de la localitat de Riba-roja, la distribuci贸 de marihuana sint猫tica, una subst脿ncia estupefaent molt perillosa coneguda com 'Pescao' que va provocar que alguns alumnes de l'institut hagueren de ser atesos despr茅s de patir desmais i convulsions despr茅s de consumir-la.

Durant les investigacions, s'ha detectat que un grup de j贸vens de curta edat, de la localitat de Riba-roja, introdu茂en la marihuana sint猫tica distribuint-la entre menors per al seu consum i que fins i tot usaven a altres menors per a que estos la vengueren en els centres.

S'han confiscat una gran quantitat d'objectes

A dem茅s de la marihuana sint猫tica, distribu茂en altres subst脿ncies com a coca茂na, haixix, 猫xtasi i ketamina, esta 煤ltima l'arribaven a cuinar ells mateixos en una casa. El passat 22 d'abril, s'ha fet l'explotaci贸 de l'operaci贸,
amb tres registres en cases de Riba-roja, que han acabat amb la detenci贸 de 9 persones com a autores
del delicte de tr脿fic de drogues, amb diferent grau de participaci贸, amb una important quantitat de drogues.

Durant els tres registres fets s'han confiscat 2 quilograms de marihuana, 200 grams d'haixix, 60 comprimits d'猫xtasi, 15 grams de ketamina, 40 pots de cloretilo, 2 r猫pliques d'armes de foc, 2 tel猫fons m貌bils, 2 b脿scules de precisi贸, una defensa extensible i al voltant de 6.600 euros.

Com a conseq眉猫ncia d'esta operaci贸, els agents han procedit a la detenci贸 de 9 persones, sis h贸mens i tres dones d'edats compreses entre els 15 i els 50 anys, tots de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte contra la salut p煤blica, per tr脿fic de drogues.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Furten dins de furgonetes en Val猫ncia" "M茅s de 15 anys traficant amb coca茂na en Callosa d'en Sarri脿"