Els locals d'oci d'Alacant demanen al TSJCV la suspensió de les mesures 'anticovid'

Denuncien que no hi haja «cap mesura que preveja mecanismes de caràcter compensatoris econòmics o assistencials»
El sector està en contra de la resolució de la Conselleria de Sanitat | Cedida

L'Associació de Locals de Restauració i Oci d'Alacant (Alroa) ha reclamat al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que suspenga la resolució de la Conselleria de Sanitat que arreplega les noves mesures 'anticovid'.

«Hem demanat, amb caràcter d'urgència, la mesura cautelar provisionalíssima de la suspensió de l'execució de les mesures», asseguren des de l'Associació, que denuncia les dures mesures imposades al sector, com el tancament de l'oci nocturn i el tancament dels locals d'hostaleria a la una de la matinada.

Des d'Alroa, defenen la suspensió cautelar de la resolució perquè «produïx uns danys de reparació difícil i fins i tot impossible». A demés asseguren que, si es dona per nul·la, «la situació jurídica de la majoria dels locals no es voria afectada per la resolució judicial».

A demés, «no existix en la resolució, ni en cap relacionada amb esta, del mateix Govern de la Generalitat ni del Govern d'Espanya cap mesura que preveja mecanismes de caràcter compensatoris econòmics o assistencials, ni per als treballadors ni per als empresaris del sector».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Cremen 8 tones de palla en un paller d'Onda" "Un valencià oferix diners a menors per a que es despullen a través de les xarxes"