Una oferta de treball encén les xarxes socials: «Mínim 95 de pit. Vestir sexy tipus MINI i escot»

L'oferta per a un lloc de cambrera en un pub d'Aranjuez, deslliga els comentaris en les xarxes socials per ser sexista
Denúncia d'una oferta de treball a les xarxes | CrexPeople

 

  

L'oferta per a un lloc de cambrera en un pub d'Aranjuez, ha aconseguit encendre les xarxes socials. I és que l'oferta pot ser considerada 'il·lícita' per atemptar contra la dignitat de la persona i vulnerar els valors i drets reconeguts en la Constitució. Segons informa 'IDEAL' la indignant oferta, s'ha donat a conéixer a través del tuit que Rubén Sánchez, portaveu de Facua publicava en el seu perfil personal de Twitter.

«Cambrera per a pub a Aranjuez. Busquem cambrera per als caps de setmana», a primera vista no mostra res que puga provocar malestar entre els lectors de l'oferta, però l'oferta precisa entre els requisits de la candidata el següent:

  

  

Estos actes empresarials, encara que puguen semblar aïllats s'han produït en més d'una ocasió, com fa uns mesos saltava també a les xarxes socials quan en una entrevista via Whatsapp el propietari de l'establiment comentava a la interessada en l'oferta de cambrera, el següent: «Tindries inconvenient a portar escot?».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La bossa de mà de 6.000 euros de Gucci que Primark ven per sols 12" "Polèmica per l'escàndol sexual que es vorà en el Festival Eròtic d'Alacant"