Un pacient abusa d'una metge en l'Hospital General d'Alacant

Va acudir a urgències per un dolor en els testicles i va tindre una erecció enmig de l'exploració demanant-li a la metgessa que continuara

Este passat dimarts un home va acudir a Urgències de l'Hospital General d'Alacant per un dolor en els testicles. En un primer moment, va ser ates per una jove metgessa que li va realitzar una exploració al pacient per tractar de fer-li un diagnòstic. Però, en el moment de l'exploració el pacient va tenir una erecció i li va dir a la metgessa que continuara. Tanmateix, esta es va negar i li va demanar que es vestira.

Una acció imprudent

Instants després, la metgessa va acudir a la sala d'espera per a donar-li l'informe mèdic, moment en què el pacient es va llançar damunt d'ella i va començar a besar-la. La víctima va mostrar resistència i el presumpte agressor va eixir corrent del centre hospitalari. No obstant això, l'home es va vore obligat a tornar perquè s'havia deixat la motxilla en la sala d'espera, moment en què els guardes de seguretat el detingueren fins que va arribar la Policia Nacional.

La condemna

Després de passar dos nits en presó, el sospitós va passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Alacant on també va comparéixer la metge per a corroborar els fets. Ahir, després d'acceptar la seua culpabilitat, va ser condemnat a pagar una multa de més de 1.400 euros per un delicte d'abusos sexuals. A banda de la multa, el jutjat va acordar una ordre d'allunyament sobre la víctima durant un any.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Viola a una massatgista i després li demana que no ho conte a Alacant" "Tragèdia a Castelló: Assassina així a la seua dona embarassada"