Un pare mata al seu fill, de 12 anys, i se suïcida en Cabanes

La filla, de 10 anys, està ingressada en estat greu en l'Hospital General de Castelló
El pare ha apunyalat als dos fills menors | Pixabay

Esta matinada de diumenge un pare, de 40 anys, ha matat a un dels seus fills, de 12 anys, i ha deixat greument ferida a la seua altra filla, de 10 anys, en la localitat de Cabanes, en la comarca de la Plana Alta (Castelló). Després d'apunyalar-los, el pare s'ha suïcidat saltant al carrer des de sa cassa.

Segons explica 'Levante EMV', els fets han passat esta matinada, cap a les 03.30 hores, quan el pare ha apunyalat als menors. El xiquet de 12 anys ha mort en l'acte per les ferides mentres que la filla està ingressada en estat greu per una punyalada en el pit en l'hospital General de Castelló.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat dos ambulàncies del Servici d'Ajuda Mèdic Urgent (SAMU), però no han pogut fer per salvar la vida del xiquet ni del pare, que estava mort enmig del carrer després d'haver-se tirat al buit des de sa casa. A demés, els equips mèdics han assistit a la mare, de 39 anys, qui presentava un atac d'ansietat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Mor un home d'Alcoi en caure des de 150 metros d'altura en els Pirineus" "Agressió: Pega i furta a l'ama d'un bar en València"