Una parella apareix morta en el llit de la seua casa a Llucena (Castelló)

S'investiguen les causes del succés, els cossos han aparegut sense signes de violència

El municipi castellonenc de Llucena del Cid està de dol: dos dels seus veïns van morir aquest dimarts -pel que sembla i segons les primeres investigacions- després d'intoxicar-se amb el monòxid de carboni d'un braser mal apagat. Van ser els familiars els qui es van trobar a la parella, tendida en el llit, ja morts.


La troballa del matrimoni d'uns 50 anys va tindre lloc ahir a la nit quan la germana de l'home va ser fins a la seua casa al no tindre notícies d'ells en tot el dia. Quan va entrar, passades les deu de la nit es va trobar els dos cossos tendits en el llit i ràpidament van avisar als metges de guàrdia del centre de salut, que tan sols van poder certificar la seua mort.


L'alcalde de Llucena, David Monferrer, ha explicat que es decretaran dos dies de dol en el municipi i que la població ha de conscienciar-se sobre el correcte ús dels sistemes de calefacció a casa perquè tot sembla apuntar al fet que la defunció del matrimoni s'ha degut a la mala combustió d'un braser.


La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies de la defunció. La investigació la porta l'equip territorial de la Policia Judicial de Vinaròs i s'està a l'espera dels resultats que dictamine l'autòpsia, confirmen fonts de la benemèrita.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tancament a la presó de València pel conflicte entre treballadors i administració" "Els funcionaris de la presó de Villena salven la vida d'un intern"