Una parella detinguda per segrestar i amenaçar a un treballador que els ha reformat la casa en Xirivella

Els detinguts han amenaçat de mort al treballador si no els tornava els diners de la reforma
No el deixaven eixir de casa fins que no tornara els diners de la reforma | IStockPhoto

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xirivella, en l'Horta (València), a una parella, un home i a una dona de 37 i 40, com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal i un altre d'amenaces, després de retindre en sa casa al contractista que els feia la reforma, amenaçant-lo en matar-lo si no els retornava els diners d'esta.

Els fets han passat este matí de dimecres, cap a les 11.30 hores, quan els agents que feien faenes de prevenció han sigut alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una casa de Xirivella, a on unes persones retenien en la seua vivenda a una altra amenaçant-li de mort. 

Els policies han anat fins allí i han trobat a un home que ha manifestat ser el company de treball de la víctima i que esta li havia telefonat, ja que el tenien retingut en la casa amenaçant-ho de mort. En eixe moment ha eixit al carrer una dona manifestant que era la clienta i que ella i el seu home tenien problemes amb el contractista que els havia estafat 9000 euros, pel que els agents han entrat a casa per a poder aclarir els fets.

Els detinguts han furtat el mòbil a la víctima

Per a accedir a la casa, va haver d'obrir amb clau i dins han trobat a dos hòmens, i el contractista ha manifestat que en un moment donat l'altre home li havia furtat el seu telèfon, observant els agents com el sospitós el tenia en la seua mà.

La patrulla ha sabut que la víctima havia acudit a casa de la parella, ja que li volien comentar alguns punts de la reforma i una volta allí han tancat la porta amb clau perquè no poguera eixir, començant a amenaçar-li, molt agressius, exigint els diners que li havien pagat per la reforma. 

Finalment, els policies després de fer una sèrie de comprovacions, han detingut a la parella com a presumpta autora dels delictes de detenció il·legal i amenaces. Durant el temps que la patrulla policial ha estat en la casa, el sospitós no ha deixat d'insultar i amenaçar a la víctima, que es trobava molt espantada. Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor en eixir-se'n de la carretera en Sagunt" "Ferides per tres gossos que s'havien escapat d'una casa en Sax"