Pelayo denuncia greus atacs contra la seva persona a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional

El dissenyador ha relatat que està rebent «amenaces de mort»
Pelayo Díaz en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Hores baixes per a Pelayo Díaz. Els reticents sotracs al programa 'Cámbiame' estan tenint molt més ressò del que es podia esperar i el dissenyador asturià està travessant un moment ple de sotracs. Este, de fet, ja havia assegurat dies abans que la marxa de Natalia Ferviú del programa el va deixar molt 'tocat'.

Així mateix, a la mala notícia per al d'Oviedo s'han sumat les dures crítiques i «amenaces de mort» que està rebent a Instagram. Per això mateix, el dissenyador ha optat per tallar amb els atacs i denunciar-ho als cossos policials.

L'adéu de Natalia, el motiu principal

Una forta discussió entre Pelayo i Natalia va originar l'adéu d'aquesta. A causa de la disputa, així mateix, el blogger espanyol esta sent atacat a les xarxes socials.

El divendres passat, 2 de febrer, l'estilista va encendre a molts dels seguidors del programa en acomiadar-se de la col·laboradora. Tot i un missatge conciliador en el qual desitjava «sort» a Natalia, molts dels seus fans van carregar contra ell perquè creien que aquelles paraules posaven més llenya al foc.  

Fart dels atacs

Així és com s'ha mostrat 'Prince Pelayo' després d'efectuar la denúncia a les xarxes. Amb un missatge a Twitter, aquest ha posat de relleu els insults que està patint a Instagram i, desesperat pels fets, hauria acudit a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional.

Aquest, de fet, ha demanat ajuda a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil per saber com poder denunciar aquests comportaments tan incriminatoris. Citant directament els comptes dels cossos de seguretat, doncs, Pelayo ha optat per dir 'prou' a les amenaces

L'objectiu de Pelayo: un grup de persones que l'han amenaçat de mort a Instagram. Aquest va optar per fer privat el seu compte en primera instància, però dies després, el blogger va optar per treure a relluir les amenaces i denunciar aquests comportaments obertament i sense embuts.

En aquest sentit, Pelayo Díaz és un més dels molts famosos que denuncien aquest tipus de comportaments. Veurem, doncs, si l'acusació va més enllà i Pelayo procedeix amb una denúncia formal. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Ix a la llum el vídeo de la 'violació' dels jugadors de l'Arandina que va gravar la menor" "MOLT DUR: Li diagnostiquen restrenyiment a un jove de 17 anys i acaba morint l'endemà"