Pillada amb un revólver quan intentava entrar dins de l'Ajuntament de València

Els agents van vore l'arma en el control d'accés a l'edifici municipal
L'Ajuntament de València | Europa Press

Una dona, de 62 anys, intentà entrar este dimecres en l'Ajuntament de València amb un revólver del calibre 38 en el bolso. La Policia Local, en el moment del registre previ, li va incautar l'arma. Va ser la dona qui va avisar als agents de què el portava i que venia a l'Ajuntament a fer un tràmit del mateix.

Segons ha avançat 'Las Provincias', la dona volia fer una «gestió administrativa relacionada amb la documentació del revólver» en el mateix consistori. Els agents del control d'accés li van incautar l'arma i li van demanar la documentació, ja que està prohibit anar per ahí amb una arma de foc.

La Policia va informar a la dona de què haguera hagut d'anar a les dependències de la Unitat d'Intervenció Cnetral d'Armes i Explosius (ICAU), situada en les dependències de la Guàrdia Civil del districte de Patraix per a fer qualsevol tràmit administratiu relacionat amb la documentació d'una arma.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a la seua dona perquè li havia demanat diners en Torrent" "Última hora: Un ferit en l'incendi d'un dels hotels més coneguts de Gandia"