Una plaga de paneroles envaeix el centre de salut de l'Eliana

El sindicat mèdic SATSE ha denunciat l'alarmant situació
Imatge d'una de les paneroles al centre mèdic | València Diari

 

El Sindicat d'Infermeria Satse ha denunciat aquest divendres els «problemes d'insalubritat» que està patint el centre de salut de l'Eliana  amb una «invasió» de paneroles, amb insectes que arriben a caure «damunt de pacients i treballadors» tant en l'ambulatori com en el Punt d'Atenció Continuada d'annex.

  

Segons ha denunciat el sindicat en un comunicat, encara que és un tema que succeeix des de «fa anys», la situació s'agreuja per les altes temperatures de l'estiu, i adverteixen que ja és «insuportable».

  

  

Satse València sol·licita que «com més prompte millor» es procedisca a solucionar aquest «greu problema d'insalubritat» que està causant importants problemes tant als usuaris d'aquest centre de salut com als treballadors.

  


D'acord amb Satse, el problema suposadament radica en una canonada baixant que comunica amb el clavegueram i que té forats pels quals s'escapen els insectes, que cauen en els falsos sostres de la planta baixa del centre de salut. Des d'ací, es colen i cauen del sostre a les zones d'atenció al públic.

La situació ha portat al fet que en totes la dependències (consultes, zones d'estar o zones de descans) es dispose de botelles grans d'alcohol 70º, que és amb el que el personal les mata quan apareix alguna.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"I AMB UNA VALENCIANA! L'embolic d'amants de Joan Carles que va acabar amb Corinna" "MERAVELLÓS: Dos xiquetes valencianes donen un exemple d'honradesa al món"