La Policia conclou que els ossos trobats a Alzira pertanyen a un home desaparegut en agost

A través de l'altura del cadàver i la roba que portava el cos en ser trobat, s'ha pogut definir la identitat de l'home.
Imatge de la Policia Nacional al lloc on es va produir la troballa | Cedida

 

Els ossos trobats a Alzira la passada setmana correspondrien a un home de nacionalitat ucraïnesa desaparegut el passat mes d'agost. En aquesta direcció apunta la investigació portada a terme per la Policia nacional per esclarir la identitat del cadàver que va ser trobat en els voltants de l'Hospital d'Alzira, a la Ribera Alta.

 

Efectius de la Policia Judicial i del grup d'homicidis de València han arribat a aquesta conclusió en creuar les dades amb els desapareguts a la zona en aquest últim any. Així, a través de l'altura del cadàver i la roba que portava el cos en ser trobat, s'ha pogut definir la identitat de l'home. Tot i això, va a realitzar-se la prova d'ADN per a confirmar oficialment la identitat.

 

L'home portava sis mesos mort, segons l'estat del cos i la roba. Ara la Policia busca la forma de contactar amb la companya sentimental de l'home, que va denunciar la seua desaparició en el mes d'agost. De moment, la investigació dels forenses conclou que l'esquelet no mostra signes de mort violenta, tot i que podria ser que sí que s'hagueren donat lesions, i que els seus efectes no hagueren arribat a deixar marques a l'estructura òssia.

 

Troballa en els voltants de l'Hospital d'Alzira

El passat dimecres, 20 de febrer, el cadàver va ser trobat per un home que recorria els voltants de l'Hospital d'Alzira mentre buscava ferralla. A partir d'aquell moment es va iniciar un operatiu en la zona, en el qual van treballar especialistes de les brigades científiques i d'homicidis, per a tractar de recopilar totes les restes i posteriorment investigar la seua procedència.

 

Els ossos van ser traslladats posteriorment a l'Institut de Medicina Legal de València, per a realitzar l'anàlisi pertinent per a esclarir a qui pertanyien.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!