La Policia Local d'Elda salva la vida d'un home que anava a tirar-se d'un pont

L'home ha requerit la presència d'un pastor d'una església evangèlica
Els fets s'han produ√Įt en el pont de la Llibertat | Google Maps

Este dilluns, cap a les 22.00 hores, la Policia Local d'Elda, en la comarca del Vinalop√≥ Mitj√† (Alacant), ha pogut salvar la vida d'un home, de 41 anys, que anava a tirar-se del pont de la Llibertat. 

Segons explica 'Informaci√≥n', alguns conductors que el vegeren en el lloc alertaren a diferents patrulles d'agents. El su√Įcida es trobava en la part de fora del pont, mentres cridava mostrant una actitud de desesperaci√≥.

L'home no volia parlar amb els agents, però va demanar la presència del pastor de l'església evangèlica a la que pertany per a confessar-se abans de morir. Però a l'arribada d'este, també es va negar a parlar i estava molt alterat.

En arrimar-se el pastor i de forma r√†pida, els agents van conseguir subjectar-lo des de fora i posar-lo fora de perill, encara que va oferir alguna resist√®ncia. Altres policies van agarrar als seus companys, estirant d'ells i van conseguir salvar la vida de l'home, que va ser traslladat a la Unitat de Psiquiatria de l'Hospital General Universitari d'Elda.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El misteri del robatori de 3.000 quilos de carxofes en Llíria i Benaguasil" "Detinguts després d'una persecució per una pallissa en Sagunt"