Un jutjat decreta ordre d'allunyament i privació d'armes al Policia Nacional detingut en Paiporta

Va amenaçar i lesionar a la seua parella

L'agent detingut havia amenaçat a la dona amb una pistola   | Cedida

ACTUALITZAT 24/10/2019 15.00 hores. El jutjat ha fixat una ordre d'allunyament i privació del dret de portar armes a l'agent de Policia Nacional detingut este dimecres en Paiporta, en la comarca de l'Horta Sud.  L'home ha sigut detingut, presumptament, per amenaçar i lesionar a la seua parella, segons han informat fonts de l'Ajuntament de Paiporta. A més, al tractar-se d'un membre de la Policia Nacional, s'ha iniciat un procediment intern administratiu contra el suposat agressor.

Segons han informat fonts coneixedores del cas, el detingut hauria apuntat amb una arma de foc a la seua parella en un incident que va tindre lloc cap a les 12.20 hores d'este dimarts passat en un domicili del carrer d'Eslovènia del citat municipi.

El desplegament de mitjans posat en marxa per la Guàrdia Civil per a la detenció de l'agent de Policia Nacional, que presumptament estava armat, va cridar l'atenció dels veïns de la localitat. Les diligències policials per estos fets han sigut remeses als jutjats de Torrent.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari