Guàrdia Civil pega a una dona perquè els seus fills s'havien barallat en Castelló

L'agent estava fora de servici
Un agent de la Guàrdia Civil | Agències

 

Esta setmana passada, en una plaça de Castelló, en la comarca de la Plana Alta, una dona ha patit una agressió, presumptament, a mans d'un Guàrdia Civil fora de servici. Segons ha relatat la víctima, que ha denunciat a l'agent, tot va començar amb una discussió entre els xiquets dels dos implicats i va acabar amb un colp molt fort en la cara de la dona, que va perdre l'equilibri.

Segons avança 'Mediterráneo', esta setmana passada s'ha produït una agressió per part d'un agent de la Guàrdia Civil a una dona en una plaça del carrer d'Onda de la capital de la Plana Alta. Segons pareix, els xiquets dels dos afectats estaven jugant en un parc infantil, ja que són companys de classe. En un moment determinat, la filla de la víctima se li va acostar i li va dir que un xiquet li havia pegat.

Quan la mare va sentir la queixa, es va acostar al xiquet que suposadament li havia pegat i li va reprotxar el que havia fet. En sentir-ho, el xiquet li va contestar orgullós que ell feia «el que li donava la gana». Davant d'eixa resposta, la dona li va dir que «què li pareixerà a ton pare eixa contestació». I, en eixe moment, l'agent fora de servici i de mitjana edat se li va acostar a la dona i, sense dir-li res, li va pegar un colp fort a la cara.

Després d'eixa agressió, la víctima se'n va anar del lloc amb por per si patia una agressió pitjor i va acudir a un centre sanitari. Segons l'informe mèdic, la víctima tenia un eritema en la zona cervical i l'orella esquerra. Tot seguit, va acudir a una comissaria de la Policia Nacional i va presentar una denúncia per l'agressió que havia patit. Ara per ara, els agents han d'investigar els fets per si s'imputa alguna classe de delicte.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amenacen de mort a l'alcaldessa de Castelló des del twitter de la Universitat Jaume I" "Atenció: Apunyalen a un guàrdia civil al coll en una baralla"