La Policia interposa 15 sancions en un kebab d'Alacant per incomplir la normativa

La gent no portava mascareta ni respectava la distància de seguretat
Han posat 15 sancions en total | Ajuntament d'Alacant

Agents de la Policia Nacional han interposat 15 sancions en un local de kebab d'Alacant al que van accedir després de comprovar l'existència de «multitud» de persones en el seu interior, en número superior a l'aforament establit. A  demés, no es respectava la distància de seguretat entre taules i els clients no portaven mascaretes, amb el que s'incomplia «de manera flagrant» la normativa enfront del coronavirus.

Els agents, seguint amb l'aplicació de la normativa establida en relació a les mesures sanitàries pel Covid-19, han intensificat els controls en locals tant d'oci nocturn com d'hostaleria, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La Policia ha reforçat la presència policial en les zones d'oci de la ciutat, amb la finalitat de controlar que els establiments tant d'oci nocturn com d'hostaleria estiguen implicats en què la normativa establida s'estiga exercint de manera correcta i efectiva.

En este cas, agents de la Unitat de Prevenció i Reacció de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana van observar un restaurant de menjar turc amb multitud de persones en el seu interior. En una inspecció del local van alçar un total de 15 actes de sanció als clients que allí es trobaven per no portar mascareta ni respectar la distància de seguretat a l'interior de l'establiment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un incendi destruïx per completuna casa en Alacant" "Pillats conduint borratxos en ple toc de queda en Alacant"