La Policia intervé en una casa de cites en Alacant a on hi hauria dones contagiades de coronavirus

Els agents han tingut coneixement dels fets gràcies a la col·laboració ciutadana
Les dones estarien contagiades | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han intervingut en una casa de cites en Alacant en la que es trobaven dones treballant que, pel que pareix, estaven contagiades de coronavirus. Els agents han tingut coneixement dels fets gràcies a la col·laboració ciutadana.

Després d'esclarir la situació, tot i que les implicades negaren estar contagiades, el dispositiu ha acabat amb la detenció d'una persona per estada irregular i cinc propostes d'infracció a la Llei d'estrangeria, ha indicat la Prefectura en un comunicat.

De la mateixa manera, els efectius han alçat 20 sancions per incompliment de les distàncies de seguretat i ús obligatori de la mascareta, tant a les treballadores com als clients que allí es trobaven. A demés, la Policia ha interposat una acta per desobediència als agents de l'autoritat i sancions administratives als responsables del local per infringir la normativa de la Comunitat Autònoma en matèria d'obertura de locals i establiments públics.

Per això, la Policia Nacional ha sol·licitat la clausura del local i treballa amb Salut pública per a conéixer la possibilitat que alguna de les dones s'haguera saltat la quarantena, a demés de si les treballadores sexuals poguera ser víctima de tràfic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home queda atrapat en caure en una claveguera en València" "Ferida en xocar amb el cotxe contra un andami en Altea"