La Policia Local de València inicia una campanya de controls d'alcohol per les festes de Nadal

Sis persones han donat positiu la primera nit d'esta campanya de vigilància dels conductors
La Policia Local de València inicia una campanya de controls d'alcohol per les festes de Nadal | Policia Local de València

 

La Policia Local de València ha començat la campanya especial de controls d'alcoholemia i drogues pels dinars i sopars de Nadal. Per això, tal i com ha anunciat la policia en les seues xarxes socials, aconsellen que «si beus, no conduïsques, utilitza el transport públic» així apostant per l'Empresa Municipal de Transport (EMT) o Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, ja siga metro com tramvia.                         

Els controls duraran, i de forma especial, en estos dies festius per vigilar l'estat dels conductors; i per això, aporten que «al volant, ni una gota d'alcohol, per tu i per tots, per unes festes segures».

Sis persones donen positiu en els primers controls

Un total de sis persones han donat positiu en alcohol en els primers controls de la Policia Local de València de la campanya dels sopars d'empresa nadalencs.              

    

Els agents han practicat durant aquesta nit fins a 45 proves d'alcoholèmia a la ciutat, dins dels controls d'alcohol i droga, de les quals sis van llançar positiu amb taxa administrativa, detalla el cos municipal en un comunicat.

Tres vehicles immobilitzats, i denúncies per consum de substàncies estupefaents i conduir amb el mòbil

El dispositiu s'ha dut a terme en dos zones de la ciutat. A més de les proves, les patrulles han detingut a una persona per un presumpte delicte contra la seguretat viària, en falta de permís de conduir.                     

   

Els policies també han immobilitzat tres vehicles, han alçat una acta per consum de substàncies estupefaents al carrer i han denunciat a un conductor per l'ús del telèfon mòbil al volant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ÚLTIMA HORA: Mor un caçador valencià per una ferida d'arma" "FLIPA: Detingut per no retornar més de 200 llibres d'una biblioteca valenciana"