La Policia Nacional desmantella un punt de dipòsit d'armes i munició i deté a dos homes a Gandia

Detinguts com a presumptes autors dels delictes de tinença il·lícita d'armes, dipòsit d'armes i dipòsit de municions
La Policia Nacional desmantella un punt de dipòsit d'armes i munició i deté a dos homes a Gandia | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un dipòsit d'armes i munició i detingut a dos homes d'origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tinença il·lícita d'armes, dipòsit d'armes i dipòsit de municions. S'han realitzat dos registres en els quals han intervingut 5.549 cartutxos de diferents calibres, 7 armes de foc curtes, grilletes, navalles, un dosificador de pólvora, 95 pistons detonadors, un dosificador de pólvora i dos premses de recarrega de munició. A un dels detinguts també se li imputa un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i un altre contra la salut pública en intervenir-li un total de 60 grams de, pel que sembla, entre cocaïna, haixix i marihuana a un altre domicili.

  

Les recerques es van iniciar en activar els policies el protocol de violència de gènere i en fer les corresponents comprovacions per determinar si el presumpte agressor poguera estar en possessió d'un arma de foc, els agents van esbrinar que tenia un arma curta sense llicència, així com es podria estar dedicant a la venda de substàncies estupefaents pel que es va sol·licitar un manament d'entrada i registre per als dos domicilis en els quals residia de manera alterna. 

Tenia l'armament en el domicili patern

  

Com a conseqüència dels registres, els agents van intervindre set armes curtes, la major part d'elles del calibre 9 mm, alguna sense nombre de sèrie; 5.549 cartutxos dels calibres 9 mm, del .38 special i del .22; 95 pistons detonadors; 1 dosificador de pólvora; 2 premses de recarrega de munició; entre altres efectes. La major part d'aquests efectes es trobaven a l'interior d'una caixa forta del domicili patern que també va ser detingut. 

   

Es dóna la circumstància que tant el dosificador de pólvora, els pistons detonadors com les premsa de recarrega són útils dels quals habitualment s'empren per la recarrega de munició. 

   

Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: L'adaptació a la nova TDT podria costar fins a 600 euros" "FLIPA: Li arranca l'orella d'un mos creient que era l'amant de la seua nóvia a Alacant"