Multen a la monitora i uns alumnes d'una classe de pilates d'Ontinyent després de la denúncia d'un gimnàs

Els agents van multar als alumnes que estaven desenvolupant la sessió de pilates
El director de l'Escola Pública d'Adults ha defensat que el curs està ajustat a la normativa | Cedida

Este dilluns, 15 de febrer, diferents agents de la Policia Nacional es van dirigir fins a l'Escola Pública d'Adults (EPA) d'Ontinyent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), per a multar a una desena d'alumnes d'una classe de pilates i a la monitora que estava desenvolupant la sessió.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', el propietari d'un gimnàs privat d'Ontinyent va denunciar la realització d'estes classes, ja que no estarien incloses entre les activitats permeses en el marc de les actuals restriccions per l'activitat sanitària.

L'Escola Pública d'Adults de la localitat ha defensat que el curs de pilates sí que està ajustat a la normativa i preveu aclarir els fets. No obstant això, fins al moment la denúncia als assistents i a la monitora seguix el seu curs.

La defensa del director de l'EPA d'Ontinyent

El director de L'EPA ha informat al citat mitjà que el centre està treballant amb la Conselleria d’Educació i el mateix consistori d'Ontinyent per a justificar que les classes de pilates que desenvolupen estan permeses. «A priori, veiem que tenim possibilitats que la denúncia no prospere, amb el que podrem tornar a la normalitat», va expressar.  

Segons va detallar el director d'este centre, les classes de pilates que han sigut objecte de denúncia «estan dins del programa formatiu al costat d'altres activitats, deportives o de balls, totes elles reconegudes per la Conselleria com a part del projecte educatiu per a adults».

El suport de l'Ajuntament d'Ontinyent

Els gimnasos i centres deportius d'Ontinyent porten tancats des que es va decretar el tancament perimetral de la localitat el passat 7 de gener. Després dels quinze dies durant què va estar vigent, les noves restriccions imposades en tot el territori valencià van allargar el tancament d'estos establiments per un altre lapse que es prolongarà, com a mínim, fins a març.

La regidoria d'Educació d'Ontinyent ha traslladat a l'Escola Pública d'Adults el seu suport i, en cas que la denúncia seguisca el seu curs, han promès fer-se càrrec d'esta situació per a solucionar el problema», segons va traslladar el director del centre, que va afegir que els alumnes i la monitora multats complien amb totes les mesures enfront del coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en caure des d'un andami en Castelló" "Ferit greu xiquet en un atropellament en Massalfassar"