Una pregunta sobre Paula Echevarría posa nerviós Bustamante

El cantant càntabre es va encarar amb una periodista que li va preguntar sobre la seua exparella i la seua actual parella, Miguel Torres
Imatge extreta del vídeo on David Bustamante perd els nervis | Ecoteuve.es

 

Encara que hagen passat molt mesos des de la seua ruptura, sembla que no hi ha manera que David Bustamante el deixen de preguntar per la vida de la seua exparella. L’últim vegada, s’ha produït quan acabava d’aterrar a Madrid després d’un viatge d’Amsterdam, a Holanda, on havia passat uns dies de descans.

El cantant es dirigia a l’aparcament de l’aeroport madrileny, quan va ser abordat per una periodista que li va preguntar sobre Paula Echevarría i l’actual parella d’aquesta, el futbolista, Miguel Torres. Aquestes preguntes van enfadar molt a Bustamante, que va perdre els nervis i va arremetre contra la reportera.   

Una mala pregunta de la reportera

L'artista càntabre havia mantingut una actitud correcta i havia respost a les múltiples preguntes de la reportera d'una manera amable fins que es va produir una pregunta que va molestar força al cantant. «Sembla que a la parella de Paula no li va molt bé en el futbol des que estan junts, saps tu alguna cosa?», va ser la qüestió que la periodista va plantejar a Bustamante.   

David no va entendre que la reportera li fes una pregunta tan irreverent, i molt enfadat, li va dir: «Quina part no entens? No em preguntes més!». El cantant es va apropar al càmera per evitar que el continuaren gravant, repetint la frase citada i dient-li a la periodista que no tenia cap tipus d'educació i que havia estat molt irrespectuosa.   

Un divorci que va ser notícia a tots els mitjans

La relació entre David Bustamante i Paula Echevarría va finalitzar després de mesos d'especulacions. La parella va fer públic un comunicat on afirmaven que se separaven de mutu acord. Abans que confirmaren la notícia, van ser constants els rumors sobre si podien solucionar les seues diferències i tornar a estar junts, però finalment no va ser així. 

Després de la seua separació, Paula torna a estar il·lusionada, aquest vegada amb Miguel Torres, jugador del Málaga CF. La casualitat va voler que es fera realitat una història que havia aparegut a un videoclip de Bustamante, on Torres i Echevarría apareixien mantenint una relació.  

Paula Echevarría i Miguel Torres en una imatge d'arxiu | València Diari
 

Passats uns anys, tots dos s'han retrobat i, quan tots dos eren solters, han començat la seua història d'amor. Aquesta, però, sembla que podria estar desconcentrant el jugador, que no està fent la seua millor temporada en el club malagueny.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El lleig gest de Rossi després que Márquez s’oferisca a fer les paus" "ÚLTIMA HORA: Una menor ferida per una cornada a Castelló"