Un pres es dona a la fuga mentres una ambulància el trasllada a l'Hospital General de València

Els fets s'han produ√Įt este mat√≠ de diumenge
Només duia una setmana en el centre | Pixabay

Este mat√≠ de diumenge, un pres de la pres√≥ de Picassent, en la comarca de l'Horta Sud (Val√®ncia), s'ha donat a la fuga en el moment en el que l'ambul√†ncia que el transportava ha arribat a la porta d'urg√®ncies de l'Hospital General de Val√®ncia.

Segons informa 'Levante-EMV', el pres, que nom√©s duia una setmana en el centre, havia ingerit lleixiu a primera hora del mat√≠. El metge de la pres√≥, despr√©s d'avaluar els fets, ha cridat a una ambul√†ncia que ha anat escortada per la Gu√†rdia Civil.

D'esta forma, amb el vehicle encara en marxa i amb tot premeditat, ha trencat el cristall de la finestra i ha eixit corrent. Els agents no han sigut conscients dels fets i no ho han pogut impedir. I és que, s'ha conseguit llevar les esposes.

El pres √©s un home de 36 anys i nacionalitat espanyola, que ha ingressat en el centre penitenciari per un assalt violent i la seua fugida ha provocat l'alerta en totes les forces de seguretat, que encara no han pogut localitzar-lo.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un ciclista després de patir una greu caiguda en Polop" "Rescaten a un pardal desorientat a punt de ser atropellat en Alacant"