Dos anys de presó per agredir i apallissar a la seua parella perquè volia tallar amb ell

L'home està condemnat per un delicte de maltracte i un altre d'amenaces en l'àmbit familiar
L'home ha sigut condemnat a 2 anys de presó | Pixabay

 

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a dos anys de presó a un maltractador que li pegà una pallissa a la seua parella i la va amenaçar de mort, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

 

El tribunal considera a l'home com a autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar, pel que li imposa un any de presó, i d'un delicte d'amenaces en l'àmbit familiar, castigat amb un altre any.

 

A demés, la sentència, que pot ser recorreguda en apel·lació davant el TSJCV, establix una ordre d'allunyament i prohibició de comunicació del condemnat respecte a la víctima durant un total de quatre anys.

 

Absolt d'altres 5 delictes

En canvi, la Sala ha absolt a l'home d'altres cinc delictes: dos delictes de maltractament, dos delictes de violació, ben consumada bé en grau de temptativa, i d'un delicte de coaccions, en entendre que no han quedat prou acreditats.

 

Una discussió perquè la víctima volia posar fi a la relació

Segons arreplega el relat de fets provats de la resolució, l'ara condemnat va agredir a qui era la seua parella en aquell moment el 23 d'agost de 2017, en una casa de camp que compartien, durant una discussió motivada perquè ella volia deixar la relació. L'home li pegà diferents colps en la cara, li va trencar la roba que portava i va arribar fins i tot a donar-li puntades en un turmell en el que la dona patia un esquinç, abans d'advertir-li que la «trauria amb els peus per davant»

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!